SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:19468953"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:19468953" > n3-Fatty acids: Hea...

n3-Fatty acids: Health effects and opportunities to increase intake

Lopez-Huertas, E (författare)
Baro, L (författare)
Carrero, JJ (författare)
Karolinska Institutet
visa fler...
Fonolla, J (författare)
Jimenez, J (författare)
Boza, JJ (författare)
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2003
2003
Engelska.
Ingår i: AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH. - 1722-6996. ; 14:3, s. 18-21
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy