SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:238370115"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:238370115" > Eggs - a scoping re...

Eggs - a scoping review for Nordic Nutrition Recommendations 2023

Virtanen, JK (författare)
Larsson, SC (författare)
Karolinska Institutet
 (creator_code:org_t)
2024
2024
Engelska.
Ingår i: Food & nutrition research. - 1654-661X. ; 68
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP  -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
MEDICAL AND HEALTH SCIENCES  -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Virtanen, JK
Larsson, SC
Om ämnet
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP
MEDICIN OCH HÄLS ...
och Hälsovetenskap
och Näringslära
Artiklar i publikationen
Food & nutrition ...
Av lärosätet
Karolinska Institutet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy