SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:researchportal.hkr.se/admin:publications/aa0fb3d5-596d-468d-952c-cf7cf5eab0db"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:researchportal.hkr.se/admin:publications/aa0fb3d5-596d-468d-952c-cf7cf5eab0db" > Culinary arts and f...

Culinary arts and food sciences : a fresh education at Kristianstad University

Olsson, Viktoria (författare)
Kristianstad University,Mat- och måltidsvetenskap
Müller-Hansen, Bitte (författare)
Mat- och måltidskunskap
Gerberich, Johanna (författare)
Kristianstad University,Mat- och måltidskunskap
visa fler...
Olsson, Jonas (författare)
Mat- och måltidskunskap
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2011
2011
Engelska 1
  • Konferensbidrag (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy