SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:126470"
 

Search: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:126470" > Quality and sensory...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Quality and sensory aspects in wild boar meat and comparison to pork meat

Arvidsson Segerkvist, Katarina (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för husdjurens miljö och hälsa,Department of Animal Environment and Health
Jonsson, Maja (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för molekylära vetenskaper,Department of Molecular Sciences
Sandgren, Mats (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för molekylära vetenskaper,Department of Molecular Sciences
show more...
Karlsson, Anders (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för husdjurens miljö och hälsa,Department of Animal Environment and Health
Sampels, Sabine (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för molekylära vetenskaper,Department of Molecular Sciences
show less...
 (creator_code:org_t)
 
2023
2023
English.
  • Conference paper (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Publication and Content Type

vet (subject category)
kon (subject category)

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view