Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:39621" >
The cluster structu...
The cluster structure of barley amylopectins of different genetic backgrounds
-
- Bertoft, Eric (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
- Källman, Anna (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
- Koch, Kristine (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
visa fler...
-
- Andersson, Roger (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
- Åman, Per (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
-
- Elsevier BV, 2011
- 2011
- Engelska.
-
Ingår i: International Journal of Biological Macromolecules. - : Elsevier BV. - 0141-8130 .- 1879-0003. ; 49, s. 441-453
- Relaterad länk:
-
https://res.slu.se/i...
-
visa fler...
-
https://doi.org/10.1...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas