Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:92818" > Scientific opinion ...
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01781naa a2200313 4500 | |
001 | oai:slubar.slu.se:92818 | |
003 | SwePub | |
008 | 240910s2017 | |||||||||||000 ||eng| | |
024 | 7 | a https://res.slu.se/id/publ/928182 URI |
024 | 7 | a https://doi.org/10.2903/j.efsa.2017.48972 DOI |
040 | a (SwePub)slu | |
041 | a eng | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a ref2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a art2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Oskarsson, Agnetau Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Inst för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap,Department of Biomedical Science and Veterinary Public Health4 aut0 (Swepub:slu)47656 |
245 | 1 0 | a Scientific opinion of Flavouring Group Evaluation 500 (FGE.500): rum ether |
264 | 1 | b Wiley,c 2017 |
264 | 1 | b European Food Safety Authority (EFSA), Parma,c 2024 |
650 | 7 | a MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAPx Medicinska och farmaceutiska grundvetenskaperx Farmakologi och toxikologi0 (SwePub)301022 hsv//swe |
650 | 7 | a MEDICAL AND HEALTH SCIENCESx Basic Medicinex Pharmacology and Toxicology0 (SwePub)301022 hsv//eng |
650 | 7 | a MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAPx Hälsovetenskapx Folkhälsovetenskap, global hälsa, socialmedicin och epidemiologi0 (SwePub)303022 hsv//swe |
650 | 7 | a MEDICAL AND HEALTH SCIENCESx Health Sciencesx Public Health, Global Health, Social Medicine and Epidemiology0 (SwePub)303022 hsv//eng |
710 | 2 | a Sveriges lantbruksuniversitetb Inst för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap4 org |
710 | 2 | a Sveriges lantbruksuniversitet |
773 | 0 | t EFSA Journald : Wileyg 15q 15x 1831-4732 |
856 | 4 | u https://doi.org/10.2903/j.efsa.2017.4897 |
856 | 4 8 | u https://res.slu.se/id/publ/92818 |
856 | 4 8 | u https://doi.org/10.2903/j.efsa.2017.4897 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.
Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy